ВФК представлятиме на Security 2.0 британську Armtrac Ltd

ВФК представлятиме на Security 2.0 британську Armtrac Ltd

Волинська фондова компанія (ВФК) — офіційний дилер британської компанії Armtrac Limited, що спеціалізується на броньованих механічних машинах для розмінування, представить на Security 2.0 інноваційні рішення, які допомагають робити світ безпечнішим.

Виставка-форум Security 2.0, що цього року проходитиме 2-3 жовтня в Києві, — головна галузева подія України у сфері обладнання та технологій безпеки, гуманітарного розмінування, цивільного захисту та домедичної допомоги.

Лінійка спецтехніки Armtrac призначена для роботи на територіях, забруднених наземними мінами та іншими вибухонебезпечними предметами, що не вибухнули, а також для проведення технічної розвідки під час операцій зі звільнення земельних ділянок

ВФК представлятиме на Security 2.0 британську Armtrac Ltd

Armtrac Limited — це приватна компанія зі знешкодження вибухонебезпечних боєприпасів, розташована в графстві Кембриджшир у Східній Англії, яка розробляє та виробляє ряд броньованих механічних машин для розмінування Armtrac для роботи в районах, забруднених наземними мінами та іншими вибухонебезпечними снарядами, що не вибухнули, а також для забезпечення засобів технічного огляду. в операціях звільнення землі.

Машини Armtrac постачалися або постачаються для використання в армії США, Албанії, Анголи, Боснії, Чаду, Хорватії, Єгипту, Франції, Фолклендських островів, Іраку, Йорданії, Косово, Лівану, Мозамбіку, Нігерії, Судану та Сполученого Королівства.