Rafael оприлюднила фінансові результати ІІ кварталу 2024 року

Rafael оприлюднила фінансові результати за ІІ квартал 2024 року

Rafael Advanced Defense Systems Ltd. — ізраїльська компанія, виробник озброєння, що входить в четвірку найбільших ізраїльських фірм-експортерів озброєнь, оприлюднила фінансовий звіт за другий квартал (квітень-червень) 2024 року.

Компанія повідомила про продажі на загальну суму 1,056 мільярда доларів США, що на 25% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Загальний обсяг замовлень за другий квартал склав $1,736 млрд, що на 65% більше, ніж за відповідний період того року.

Залишок замовлень за першу половину 2024 року становить 15,7 мільярда доларів США порівняно з $11,4 млрд за той самий період минулого року. Чистий прибуток за перше півріччя 2024 року становить $98 млн. Обсяг продажів компанії в першій половині 2024 року склав приблизно 2,107 мільярда доларів, що на 28% більше, ніж за першу половину 2023 року.

Беручи до уваги зростання компанії та стабільність бізнесу, приблизно місяць тому, рейтингове агентство S&P підвищило кредитний рейтинг Rafael з A- до A зі стабільним прогнозом, що є найвищим рейтингом, присудженим ізраїльській компанії.

Йоав Тургеман, гендиректор Rafael, заявив: «Зростання Rafael продовжується з видатною фінансовою стабільністю. Наші системи охоплюють різні сфери та мають важливе значення для національної безпеки. Минулого року наші співробітники були повністю віддані військовим зусиллям, зробивши значний внесок у війну «Залізних мечів». Rafael інвестує значні кошти в проривні технології, які забезпечують вирішальну перевагу на полі бою, отримують міжнародне визнання та зростаючий попит. У результаті Rafael планує набрати 2200 нових співробітників цього року, залучаючи найкращих вчених та інженерів Ізраїлю, а також зміцнюючи інфраструктуру та виробничі потужності. Маючи 40 компаній в Ізраїлі та по всьому світу, Rafael продовжує виконувати зобов’язання перед клієнтами всередині країни та за кордоном».



Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію