Могилів-Подільські прикордонники отримали 200 FPV-дронів

200 FPV-дронів

Могилів-Подільський прикордонний загін отримав дві сотні FPV-дронів у вигляді благодійної допомоги від Вінницької міської територіальної громади.

Безпілотники вручив захисникам кордону міський голова Сергій Моргунов. «Наше завдання — максимально підтримувати вінничан та підрозділи на передовій, щоб вони ефективно виконували бойові завдання та нищили ворога», — цитує мера пресслужба ДПСУ.

Повідомляється, що ці FPV-дрони вже незабаром будуть передані на передову, де значно посилять можливості прикордонників у боротьбі з росіянами.

24-й прикордонний загін (військова частина 2193) було створено наказом Голови Державного комітету у справах охорони державного кордону України — командувача Прикордонних військ України від 4 травня 1992 року № 39. У 1998 році загону було вручено Бойовий Прапор. 23 серпня 2017 року, згідно з Указом Президента України № 233/2017, загін отримав ім'я Героя України старшого лейтенанта Вячеслава Семенова.

29 вересня 2023 року загін, з метою гідного вшанування мужності та героїзму, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності та територіальної цілісності України, було відзначено почесною відзнакою — стрічкою до Бойового Прапора «За мужність та відвагу».