Leonardo DRS отримала замовлення на нічні снайперські приціли на 52 мільйони доларів

Family of Weapon Sights–Sniper (FWS-S)

Компанія Leonardo DRS отримала замовлення на продовження виробництва вдосконалених прицілів для снайперської зброї для армії США. Замовлення на $52 мільйони зроблено в рамках поточного контракту на приціли Family of Weapon Sights–Sniper (FWS-S).

Використовуючи перевірену технологію охолоджуваного інфрачервоного зображення від DRS, FWS-S — це тепловізійний приціл, що кріпиться, і використовується в поєднанні з існуючою денною снайперською оптикою, щоб забезпечити снайперу можливість швидкого виявлення цілі вдень і вночі. Прицільна система дає користувачам можливість охоплювати цілі в різних складних умовах навколишнього середовища, включаючи дим або туман, забезпечуючи снайперу стратегічну та тактичну перевагу.

«Сьогодні вкрай важливо забезпечити солдатів найсучаснішими технологіями на полі бою, і сімейство збройових прицілів FWS-S відповідає цьому виклику», — сказав Джеррі Хетевей, старший віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу електрооптичних інфрачервоних систем DRS. «Ми пишаємося тим, що надаємо цю інноваційну технологію, і ми пишаємося тим, що армія США визнає нас надійним партнером».

Leonardo DRS постачає велику кількість електрооптичного та інфрачервоного обладнання армії США.