Під час виконання бойового завдання загинув 27-річний пілот

Олександр Мигуля

Під час виконання бойового завдання із захисту територіального простору України загинув командир ланки авіаескадрильї 40-ї бригади тактичної авіації, капітан Олександр Мигуля.

Про це повідомляє пресслужба бригади.

«Українська авіація втратила не просто льотчика, а бойового побратима, справжнього професіонала своєї справи, великого патріота, який понад усе прагнув для Батьківщини Перемоги», — йдеться у повідомленні.

Олександр Мигуля родом із Чернігівщини. 3 2014 року присвятив своє життя військовій службі в Повітряних Силах Збройних Сил України, адже найбільше любив небо і прагнув захищати своїх рідних, друзів, свій дім.

Олександр Мигуля

Від початку повномасштабного вторгнення Олександр здійснив понад 160 бойових вильотів. На його рахунку збиті ракети ворога, врятовані тисячі життів мирних жителів, а також здійснена величезна бойова робота з авіаційної підтримки наших Сухопутних військ.

Він здійснив численні ракетно-бомбові удари по позиціях агресора, скупченням живої сили та техніки, чим не допустив просування ворожих сил на територію мирної країни. За життя військовий льотчик нагороджений державними орденами «За мужність» (III та II ступеню).

Олександр Мигуля