Telecard презентував рухомий медичний кабінет

Telecard презентував рухомий медичний кабінет

На виставці «Зброя та безпека 2021» компанія «Телекарт-прилад», окрім іншого, представила широкому загалу прототип рухомого медичного кабінету власної розробки і виробництва.

Про це повідомляє Ліга оборонних підприємств України.

Підприємство наразі виконує ініціативну дослідно-конструкторську роботу по розробці і виробництву кабінетів рухомих медичних (КРМ) для потреб Збройних Сил України.

Подібні кабінети призначені для надання первинної медичної допомоги, вторинної з елементами третинної, медичної (хірургічної) допомоги військовослужбовцям та іншим категоріям населення на територіях географічно віддалених від стаціонарно розташованих військово-медичних закладів, у тому числі в польових умовах.

Модуль змінного об'єму, що застосовується для виробництва КРМ, є універсальним, завдяки чому на його основі підприємство може розробити і впровадити у виробництво медичні комплекси різного призначення, такі як реанімаційна, лабораторія, мобільна стоматологія тjoj.

Військові медики першими мали змогу ознайомитися з розробкою одеського підприємства, коли ще початку червня поточного року «Телекарт-прилад» презентував прототип кабінету лікарському персоналу в Головному клінічному госпіталі ЗС України.

Telecard презентував рухомий медичний кабінет Telecard презентував рухомий медичний кабінет Telecard презентував рухомий медичний кабінет Telecard презентував рухомий медичний кабінет

Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію