Укрспецекспорт поставив Туреччині модернізований ЗРК С-125

Укрспецекспорт поставив Туреччині модернізований ЗРК С-125

Компанія «Укрспецекспорт» успішно та вчасно виконала постачання модернізованого зенітного ракетного комплексу (ЗРК) С-125 в інтересах Туреччини.

Про це в інтерв'ю LB.ua розповів генеральний директор компанії Вадим Ноздря.

Ми успішно та вчасно виконали постачання модернізованого ЗРК С-125, у нас було окреме доручення від Офісу президента України – відвантажити бойову частину комплексу до 15 вересня. Успішне виконання цього контракту відкриває нам можливості до масштабування в частині постачань комплексів ППО.
Укрспецекспорт поставив Туреччині модернізований ЗРК С-125

Пан Ноздря зазначив, що Туреччина є одним із перспективних напрямків. Про що може свідчити й нещодавній візит потужної делегації нашої країни на чолі із віцепрем’єр-міністром України – міністром з питань стратегічних галузей промисловості України Олегом Уруським.

Нашу делегацію особисто прийняв президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган. Скажу, що на мене це справило дуже позитивне враження – я відчув, що лідер турецької нації надзвичайно обізнаний у всіх справах нашого двостороннього військово-технічного співробітництва, до дрібниць. Гадаю, що це накладає на нас додаткову відповідальність, особливо якщо врахувати непросте геополітичне становище, включно військові дії за участю Туреччини на декількох напрямках.