«Телекарт-Прилад» завершив передачу ЗСУ КШМ БМП-1КШ

Телекарт-Прилад завершив передачу ЗСУ КШМ БМП-1КШ

Приватне підприємство «Телекарт-Прилад» завершило виконання державного контракту на постачання до Збройних Сил України командно-штабних машин на базі БМП-1.

Про це повідомляє Ліга оборонних підприємств, учасником якої є компанія.

За його словами директора департаменту супроводу системних проектів підприємства Олексія Савицького, фінальні три одиниці БМП-1КШ та засоби радіорелейного зв’язку Р-402, які виготовляє «Телекарт-Прилад», було урочисто передано у війська 23 серпня, разом з іншою військовою технікою та озброєнням Президентом України Володимиром Зеленським.

Зазначається, що на сьогодні одеська компанія опанувала серійний випуск КШМ призначених для управління військами та організації зв’язку в оперативно-тактичній ланці управління, в русі (на плаву) і на стоянці, як автономно, так і в складі вузла зв’язку. Транспортна база КШМ, які створює «Телекарт-Прилад», обладнана фільтровентиляційним обладнанням, кондиціонером, обігрівачем і системою гарантованого електроживлення.

Командно-штабні машини оснащуються засобами зв’язку та автоматизації, персональними комп’ютерами, що забезпечують командиру можливість управляти підлеглими підрозділами, здійснювати набір, відображення, реєстрацію, обробку, введення, виведення текстової та відеоінформації, зберігання і ведення баз даних, а також визначення місця розташування машини на місцевості й автоматичне відображення координат на електронній мапі.

Варто зауважити, що саме «Телекарт-Прилад» виробляє командний пункт протикорабельного ракетного комплексу «Нептун», що нещодавно прийнятий на озброєння Збройних Сил України.

Читати також:Оновлений пункт управління авіацією від «Телекарт-Прилад»